Адрес
жк.Студентски град 64,
София, България
Контакти
hello@web-graphica.bg
Тел: +359 89 443 3785
Назад

Топ 10 блогове за дигитален маркетинг

топ-10 маркетинг-блогове

Съдържание

Стоенето вкъщи може да бъде доста досадно и скучно, за това инвестирайте свободното си време в нещо полезно. Разгледайте списъка с едни от най-популярните блогове за дигитален маркетинг, научете нещо ново или усъвършенствайте своите дигитални и маркетингови умения.

1. Neil Patel

Нийл Пател е един от най известните автори на блог съдържание, признат още и като топ инфлуенсър  и маркетинг специалист. Блогът му обхваща абсолютно всичко, което трябва да се знае за дигиталният маркетинг. Много от неговите публикации съдържат и видео уроци, които са много интересни и полезни и могат да бъдат слушани навсякъде.

2. Moz Blog

Блогът е подходящ за всеки маркетинг специалист или собственик на онлайн бизнес, който би искал да бъде в крак с последните SEO тенденции. Публикациите в блогът на Moz са лесно четими и много полезни. Подходящ за всички начинаещи и напреднали SEO специалисти, съдържащ стотици видео уроци, обясняващи всички промени и новости свързани с дигиталният маркетинг и SEO оптимизацията, както и страхотни практически съвети за това как да се справим с новите алгоритми и разработки от Google и създаването на съдържание.

3. Hootsuite

Блог, базиран на множество анализи, които ще ви помогнат да подобрите всички показатели, управляващи вашият онлайн бизнес. Статиите ще помогнат на вашият бизнес да расте, посредством задълбочени анализи и инфографики и правилни стратегии при вземането на решения за постигане на вашите маркетингови цели.

4. HubSpot

HubSpot е продукт на американският разработчик и търговец на софтуерни продукти, Брайън Халиган, основан през далечната 2006г. и безспорно една от най-добрите компании занимаващи се с дигитален маркетинг, главно бизнес стратегии за увеличаване на клиенти, чрез публикуване на полезно за тях съдържание. През годините HubSpot се превърна в основен източник на информация на много от маркетинг специалистите, както и за персонално усъвършенстване.

5. Marketing Land

Сайтът е създаден от Дани Съливан и Крис Шърман. Тук ще намерите ежедневни публикации за всички маркетингови отрасли от специалисти по всички теми от дигиталният маркетинг, практически съвети, тактики и стратегии за успешни маркетингови програми, както и множество полезни ръководства свързани със социалните мрежи, имейл маркетинг.

6. Convince & Convert

Блогът е фокусиран върху анализи и консултации за създаването на ефективни стратегии за дигитален маркетинг, маркетинг чрез съдържание и маркетинг чрез социалните мрежи. Други интересни съвети, които ще откриете в блога са как да оптимизирате уеб сайта си за гласово търсене.

7. The Toast Inbound

Сайтът е Gold Partner на HubSpot и обхваща всичко, което един маркетинг специалист би  трябвало да знае за дигиталният маркетинг. Публикациите са написани от служителите на компанията и предоставят голямо разнообразие похвати и практики във дигиталният и входящ маркетинг

8. Orbit Media

Студио за уеб дизайн и разработка, чийто блог е ориентиран към UX дизайнът и дигиталният маркетинг, от създаването на стратегически уеб сайт до измерването на маркетинговите стратегии и резултати.

9. Search Engine Land

Популярен блог за новини свързани главно с Search Engine Optimization  или оптимизация за търсачките. В блога може да намерите доста полезна информация, съвети, анализи и тактики, свързани с изследването на ключовите думи, последните тенденции в маркетинга (SEM), стратегии и офериране при платената реклама в търсачката на Google (PPC), както и множество ръководства.

10. Adzooma

Блогът ви предоставя последните новини от света на дигиталният маркетинг. От PPC и SEO до маркетинг в социалните медии. Публикациите и ръководствата са писани от експерти в бранша и са подходящи, както за начинаещи така и за напреднали специалисти.

[/ohio_text][/vc_column][/vc_row]

Нашият сайт използва бисквитки. Политика за поверителност