Адрес
жк.Студентски град 64,
София, България
Контакти
hello@web-graphica.bg
Тел: +359 89 443 3785

Изработка на инфографики

Нашите услуги

Какво представляват инфографиките.

Поръчайте професионален дизайн и изработка на инфографики при нас, които ще визуализират Вашата бизнес стратегия, бранд и ще генерират повече трафик към вашият бизнес сайт или онлайн магазин.

Инфографиката е визуално представяне на информация чрез илюстрации, диаграми, снимки, тримерни модели, анимации и др. и се използва за илюстриране на процеси, събития, на различни механизми, и друга бизнес информация. Какъв е смисълът от страхотно съдържание, ако читателите забравят това, което са чели секунди след напускане на страницата? Не само, че визуализациите се обработват 60 000 пъти по-бързо от текста, но 65 % от хората възприемат информацията визуално, което означава, че изображенията са един от най-добрите начини за достигане на информация до читателя.

Разгледайте всички

Видове инфографики.

Типовете инфографики най-общо могат да се разделят на три основни типа, с които може да визуализирате сложна информация, графики и диаграми.

дизайн-и-изработка-на-динамични-инфографики
Динамична инфографика

Визуализиране на социални и икономически показатели в даден процес или развитие

дизайн-и-изработка-на-статични-инфографики
Статична инфографика

Изобразява диаграми, числови данни или пък визуални научни факти и връзката между тях

дизайн-и-изработка-на-видео-инфографики
Видео инфографика

Направете бърза и лесна визуализация на сложна информация, която да бъде възприета по-лесно

Популярност

Защо да използваме инфографики.

Инфографиките са насочени главно към обучението, но също така и към онлайн маркетинга, а това от своя страна ви позволява не само да образовате аудиторията си, но и да изградите връзка с тях.

Инфографиките са ефективни заради визуалния си елемент. Хората получават информация от петте си сетива (зрение, слух, мирис, вкус, докосване), но получават значително повече информация чрез зрението, отколкото която и да е от другите четири. 50% от човешкият мозък е посветен на визуалните функции и изображенията се преработват по-бързо от текста.

Мозъкът преработва снимките наведнъж, но обработва текста по линеен начин, което означава, че отнема много повече време за получаване на информация от текста. Инфографиката поготвя читателя, правейки предмета по-достъпен. Онлайн тенденциите, като например все по-малкото внимание на потребителите на интернет, също допринасят за нарастващата популярност и ефективност на инфографиките.

0%

Атрактивност

65% от информацията представена визуално е по-атрактивна и се помни по-дълго, отколкото вербалната или текстовата информация

0%

Възприемчивост

Установено е, че инфографиките използвани за образователни или научни цели подобряват обучението и възприятието с над 100%

0%

Концепция

Използвайки завладяващи визуализации, бързо можете да представите сложна информация, която да бъде разбрана по-лесно.

0%

Иновативност

Онлайн мрежата става все по-визуална и дизайнерите създават иновативни начини за предаване на обемна информация и данни.

Етапите при изработка на инфографика

Работен процес.

1.

Анализ и концепция

Ще анализираме конкурентите и ще направим проучване за успешно визуално съдържание, за да определим кои дизайни са най-подходящи за вас.

2.

Визуална структура

Втората стъпка в процеса е да създадем първите идеи и концепции за бъдещите инфографики, които да отговарят на зададените спецификации.

3.

SEO оптимизация

Ще се уверим, че вашите инфографики са напълно оптимизирана и с подходящо SEO съдържание, според изискванията на всяка уеб платформа.

4.

Създаване

Уеб дизайнерът вече ще разполага с всички необходими детайли, за да започне да работи върху реалния облик на този бизнес проект.

5.

Обратна връзка

Кажете ни какво мислите, за да останете доволни! Ние държим на обратната връзка с клиентите ни и нашата комуникация не спира до тук.

Колко струват инфографиките

Цени и пакети.

Нека заедно обсъдим детайлите на вашият проект и да изготвим индивидуална оферта спрямо вашите нужди и бизнес ниша.

Събудихме ли интересът ви? Ако имате нужда от дизайн и изработка на инфографики за вашият бизнес, не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони или контактната форма. Ще се радваме да изготвим за вас индивидуална оферта и да реализираме вашите бизнес идеи.

Folio Car Burgas
април 1, 2022
Folio Car Burgas е създадена през 2008г. занимавайки се професионално с изработка и монтаж на защитно фолио за боя и детайли на автомобила, цялостно или детайлно...
Pathoftheheart
Pathoftheheart.eu е уеб сайт за онлайн консултация с психолог или едно различно пространство за психология, позитивна психотерапия и различна гледна точка.
Sitmen
февруари 14, 2022
Sitmen е професионална счетоводна къща, която Ви предлага, ТРЗ услуги, данъчни, правни консултации и съдействие на малки и големи бизнеси от опитни специалисти в своят бранш...
Hawle
януари 10, 2022
ДМ Арматурен е основана през 2004 г. като дъщерно дружество на австрийската Hawle Beteiligungsgesellschaft с основна дейност маркетинг и търговия със спирателна и присъединителна арматура за...
Zigritti
Zigritti.com е модно ателие развива своят бранд от 14 февруари 2005 година и от тогава превръща мечтаните от Вас сватбени, вечерни и ежедневни тоалети в реалност...
Ababill
Ababill Audit е одиторско дружество, което стартира дейност през 2017 година и е с над 5 години опит в осигуряването на индивидуални финансови и бизнес решения...
Fun Socks
юни 18, 2021
Fun Socks.bg е българска компания за производство на висококачествени чорапи с атрактивен и забавен дизайн и най-високо качество на изработка. Фирмата развива своята дейност на пазара над...
Bilkovimehlemi
февруари 18, 2020
Bilkovimehlemi.com е български бранд и производител на изцяло 100% органични пчелни билкови продукти, посветен на лечебните пчелни продукти и здравето от природата. Докоснете се до билковите...
Dimral Marketplace
ноември 19, 2020
Dimral Marketplace e българска платформа за електронна търговия, разполагаща с изключителни възможности и функционалностиза бързо и лесно пазаруване онлайн.
Sweet Decor
Sweet Decor вече могат да се похвалят с нов модерен уеб сайт, които да представи подобаващо техните вълшебни декори за събития и фотосесии.
Lavender Bulgaria
август 27, 2020
Lavender Bulgaria е мултиезичен онлайн магазин за производство и търговия на качествени лицензирани разсад от лавандула и продукти от лавандула.
Road Help
февруари 1, 2021
Създадохме един функционален уеб сайт за професионална пътна помощ Road Help с фокус към мобилните устройства за бърза и лесна комуникация с компанията.
IGN Consult
април 16, 2020
Създадохме функционален и модерен корпоративен уеб сайт с впечатляваща визия, с който IGN Consult да презентират своите услуги и да увеличат клиентите си.
Scroll
Нашият сайт използва бисквитки.