Адрес
жк.Студентски град 64,
София, България
Контакти
hello@web-graphica.bg
Тел: +359 89 443 3785
Назад

Уеб услуги

Намерихте ли вече вашият онлайн партньор?

уеб-графика-уеб-услуги

Ние предоставяме на нашите клиенти иновативни решения за един успешен бизнес уеб сайт или онлайн магазин. Нашите сайтове са с функционални, красиви и успешни, съобразени с последните тенденции в UI/UX дизайна. И това не е всичко, след всеки завършен проект ние ще ви осигурим безплатна поддръжка за 12 месеца.

WordPress
0%
OpenCart
0%
Magento
0%
Shopify
0%

Графичен дизайн

Не случайно носим името Уеб Графика. Винаги сме насреща със свежи идеи и сме готови да изработим за Вас креативни и незабравими графични решения за вашият уеб сайт, външна реклама, социални мрежи, рекламни материали, както и за лични цели. Част от нашите уеб услуги:

Изработка на уеб сайтове

Ако дизайнът е изкуство, то приспособяването му в дитиалното пространство е наука. Дигиталната ни агенция Ви предалга създаване на професионален уеб сайт с индивидуален дизайн за WordPress, Magento, Opencart, Joomla, PrestaShop, всички други CMS и къстъм решения.

Интернет маркетинг

Искате повече хора да научат за вас и Вашата марка, продукт или услуга? Ние можем да изградим правилната стратегия и достигнем до правилната Ви целева аудитория.
  • Менажиране на Google Ads
  • Менажиране на Facebook Ads
  • Менажиране на Instagram Ads
  • Имейл маркетинг
  • Поддръжка на Facebook страници

SEO оптимизация

Искате сайтът Ви да се класира на по-високи позиции в търсачките и да получава повече трафик? Готови сме да Ви съдействаме, за да реализирате Вашата бизнес стратегия.

Процес.

Винаги следваме тези стъпки, за да бъде един проект успешен
1.

Планиране и проучване

Първата стъпка е детайлно проучване на Вашата пазарна ниша. Каква е основната Ви таргет аудитория? Как можем да ги привлечем за да бъдат ваши клиенити?

4.

Функционални тестове

След като всички стъпки са изпълнени стартираме вашият нов уеб сайт и започваме да правим тестове и корекции, измервайки неговата ефективност.

2.

Създаване на модел

Втората важна стъпка от процеса е да създадем заедно концепцията и прототипа на вашият успешен уеб сайт, според вашите изисквания, виждания и насоки.

5.

Финализиране на сайта

При успешното преминаване на всички тестовете за ефективност и скорост и одобрение от ваша страна, проекта ще бъде видим в онлайн пространството.

3.

Визуализация и дизайн

След концепцията и прототипа, идва ред на нашите дизайнери, които ще се погрижат вашият сайт да бъде модерен, според последните тенденции на UX дизайна.

Доверете ни се.

и нека заедно за създадем вашият успешен бизнес
Доволни клиенти
Креативни идеи
Успешни проекти
Фокус към успеха

Направете запитване.

Попълнете контактната форма или ни изпратете имейл, за да получите безплатна консултация съобразена с вашият бизнес.

    Нашият сайт използва бисквитки. Политика за поверителност