Адрес
жк.Студентски град 64,
София, България
Контакти
hello@web-graphica.bg
Тел: +359 89 443 3785

SEO одит на уеб сайт

Нашите услуги

Технически SEO одит и анализ на вашият уеб сайт.

SEO одит е стандартна процедура за всеки уеб сайт и онлайн магазин. Всъщност, ако се отнасяте сериозно към вашето онлайн присъствие, ще се уверите, че SEO одита не е ненужен разход, а една добра инвестиция с голяма възвращемост.

Правилно изготвеният SEO одит трябва да ви даде по-добра представа за вашия уеб сайт, отделни страници и цялостен трафик. Това е чудесен начин да подобрите производителността, което ви позволява да се класирате по-добре в търсачките и да подобрите класирането си. SEO одит е процес за оценка на удобството на уебсайта в редица области. Основната цел на SEO одита е да ви помогне да оптимизирате уеб сайта си,  така че да може да постигне по-високи класирания, по-висок рейтинг и повече трафик в резултатите от търсачката.

Защо е важен

SEO одита.

Услугата SEO одит е важна за всеки уеб сайт, които иска да бъде класиран на по-високи позиции в търсачките, за уеб сайтове на, които не е правен никога SEO одит, сайтове със силна конкуренция на пазара, както и всички онлайн магазини, които искат да увеличат продажбите си.

Нещата се променят много бързо в SEO индустрията и това, което работи днес, може да не работи след 6 месеца. Google прави хиляди проучвания и актуализации на техният алгоритъм за класиране и един SEO одит годишно ще Ви помогне да останете на челни позиции. SEO одита е в основата на всяка маркетингова SEO стратегия. Не е нужно да се захващате с оптимизацията на уеб сайта Ви, ако не сте наясно с текущото му състояние.
0+
Органичен трафик
0+
Повече сесии
0+
Време за престой

Какво включва един

SEO одит.

1.

Вътрешен SEO одит

Вътрешният SEO одит е фокусиран върху всички компоненти, които изграждат цялостното му онлайн присъствие, като структура, дизайн, скорост, функционалности и текстово съдържание.

2.

Външен SEO одит

Външният SEO Одит или Off Page SEO се отнася до техники и методи, които използваме, за да подобрим позицията и класирането на уеб сайта в страницата с резултати от търсачката (SERP).

3.

Анализ и Препоръки

Извършва се подробен анализ на конкуренцията във вашата пазарна ниша и се изготвя подробен доклад със заключения и препоръки за повишаване на SEO класирането на сайта в търсачките.

Вижте и другите

SEO услуги.

SEO оптимизацията е важен процес, защото е специално насочен към това да помогне за подобряване на онлайн присъствието, трафика и продажбите.

SEO за малки фирми

We utilize the intensity of structure to tackle complex issues and change business.

Прочети повече
SEO за онлайн магазин

Оптимизацията по местоположение е ефективен и удобен метод за повишаване на видимостта на вашият локален бизнес.

Прочети повече
Local SEO оптимизация

Оптимизацията по местоположение е ефективен и удобен метод за повишаване на видимостта на вашият локален бизнес.

Прочети повече
SEO копирайтинг

Създаване на високоефективно SEO съдържание за повишаване на рейтинга и класирането в търсачките на вашият фирмен сайт или магазин.

Прочети повече

Портфолио

Последни проекти.

Ние винаги се опитваме да реализираме нашите творчески идеи на най-високо ниво. Разгледайте нашето портфолио.

Folio Car Burgas
април 1, 2022
Folio Car Burgas е създадена през 2008г. занимавайки се професионално с изработка и монтаж на защитно фолио за боя и детайли на автомобила, цялостно или детайлно...
Pathoftheheart
Pathoftheheart.eu е уеб сайт за онлайн консултация с психолог или едно различно пространство за психология, позитивна психотерапия и различна гледна точка.
Sitmen
февруари 14, 2022
Sitmen е професионална счетоводна къща, която Ви предлага, ТРЗ услуги, данъчни, правни консултации и съдействие на малки и големи бизнеси от опитни специалисти в своят бранш...
Hawle
януари 10, 2022
ДМ Арматурен е основана през 2004 г. като дъщерно дружество на австрийската Hawle Beteiligungsgesellschaft с основна дейност маркетинг и търговия със спирателна и присъединителна арматура за...
Zigritti
Zigritti.com е модно ателие развива своят бранд от 14 февруари 2005 година и от тогава превръща мечтаните от Вас сватбени, вечерни и ежедневни тоалети в реалност...
Ababill
Ababill Audit е одиторско дружество, което стартира дейност през 2017 година и е с над 5 години опит в осигуряването на индивидуални финансови и бизнес решения...
Scroll

Не се колебайте да се свържете с нас

Направи запитване.

    Нашият сайт използва бисквитки.